vrijdag 4 april 2008

Tv kijken op je handtas ?


Dit kan met de Hannsmilano van Hannspree !
De moderne vrouw/man heeft een tas voor iedere gelegenheid.
Maar nog niet eerder had een vrouw/man een tas waarop ze televiesie konden kijken. Hannsmilano introduceert daarom deze nieuwe fashion LCD TV. Een flat TV in de vorm van een handtas, speciaal voor de moderne vrouw/man van vandaag.
De tas van Hannsmilano bestaat volledig uit genuine leer. Het leer is speciaal gehaald uit modeland Italiƫ. Waarschijnlijk komt de tas ook daarom aan de naam Milano. De fashionbag beschikt over een televisiescherm van 9.6 inch en is natuurlijk niet compleet zonder een draaghengsel. De tas is dus echt op te tillen. Daarnaast kunnen kabels makkelijk worden weggewerkt volgens de fabrikant.

Prijskaartje van deze speciale handtas : 170 €

Mss en nieuwe trend om met deze tas naar school te gaan en tijdens de saaie lessen een filmpje te bekijken ? Of eerder een onbruikbaar iets ?
Laat jullie mening horen !

8 opmerkingen:

Kim Degroote zei

Heey Tasja'ke (zus :-p) :)

Cava?

Dees handtas vin 'k ni echt modieus hoor! Kzie der mij ni direct mee rondlopen!!
Wijze site zenne!

Grtz,
Kim xx

Tony zei

Kzie mezelf daar precies niet mee rondlopen :o hehe.

Olivier zei

Iedere keer als ik op je blog kijk moet ik lachen over welke bizarre gadgets er bestaan. ;P Een tv in je handtas, lol -_-

RoCzy zei

Ikzelf zou het ook nooit kopen.. Ik zie me der al mee in Brugge rondlopen.. :-)
En als ik op reis een dvd zou willen kijken zou ik me zo'n compacte dvdspeler/tv voor 150 euro aanschaffen...
Maar kzou het wel grappig vinden moest ik eens iemand ermee zien lopen.

Char zei

Ik zou het misschien wel kopen om op reis te gaan of als ik elke dag met de trein zou moeten reizen. Maar anders vind ik het niet nodig om zo'n lelijk ding op mijn schouder te hebben.

Greetz Char

Char zei

Ik zou het misschien wel nog kopen als ik veel zou moeten reizen, of veel met de trein weg moest. Maar ik vind het niet echt nodig om zo'n lelijk ding elke dag op mijn schouder te hebben.

Greetz
Char

Melanie zei

Tis inderdaad nie zo praktisch, kzou dan eerder een draagbare dvd speler kopen, je kan dit ook in je handtas steken. Kzie mezelf nog nie direct rondlopen met zo'n ding.

Anoniem zei

zal ook van pas kunnen komen tijdens heel saaie vergaderingen